Auto overspuiten? Kleurenexpertise bij AutoRepairGroup.be

Of u uw auto nu een nieuw kleurtje wilt geven of de lak wilt herstellen: bij AutoRepairGroup.be zit u goed. Na een grondige kleuranalyse stellen we de lakkleur zelf samen in onze verf- en mengcabines. De Sikkens-verf die we gebruiken, garandeert een duurzaam resultaat.

Laat uw auto spuiten met de beste verf

Voor uw auto is alleen het beste goed genoeg. Daarom werken we met Sikkens-verf van AkzoNobel. Die behoort tot de top:

  •     droogt razendsnel
  •     weerstaat felle zon en ijzige kou
  •     behoudt kleurintensiteit

AutoRepairGroup.be: sterk in kleur

Laat u uw auto spuiten bij AutoRepairGroup.be? Dan is hij in professionele handen. Want uw carrosseriespecialist kent de kleur- en spuittechnologie als zijn broekzak. Bang dat hij het verkeerde potje eruit pikt? Onmogelijk: we stellen de kleur zelf samen in onze verf- en mengcabines. Kleurverschillen met de originele tint van uw wagen zijn dus uit den boze.

Auto overspuiten: zo gaan we te werk

Hoe we er zo zeker van zijn dat we de juiste kleur aanbrengen? We analyseren de lakkleur met een spectrometer. Dat is een toestel dat in een oogwenk de gebruikte kleur herkent. En zelfs rekening houdt met het merk van uw auto. Zo bootsen we de originele kleur van uw auto perfect na, en hoeft u nooit te vrezen voor kleurverschillen.

Auto spuiten
Auto kleurspuiten

Test het uit: laat uw auto door ons overspuiten

Ook benieuwd naar onze vakkennis? Lees verder over hoe we uw auto spuiten

of bel ons op het nummer 078 35 36 88.

Uw AutoRepairGroup.be-center is elke weekdag open van 07.30 tot 18.00 uur. Profiteer van onze kleurexpertise: laat uw auto overspuiten bij AutoRepairGroup.be.

Opgelet: het volledig herspuiten van uw wagen is een service die AutoRepairGroup.be niet aanbiedt. Het herspuiten van aparte onderdelen is nog steeds mogelijk.