AutoRepairGroup.be herstelt uw carrosserieschade

  • Erkend carrosserie hersteller
  • AutoRepairGroup.be service en kwaliteit
  • Duidelijke prijsofferte
  • Prijs op de offerte is de prijs op de factuur

AutoRepairGroup.be en uw wagen is weer als nieuw

Van een minuscule kras tot een fel gedeukte wagen, … in de AutoRepairGroup.be vestigingen kunt u terecht met kleine én grote schadegevallen. Uw lampen of velgen vervangen, roest verwijderen of hagelschade herstellen. Wij schatten de schade voor u in, bezorgen u een offerte en gaan na uw goedkeuring aan de slag. U blijft trouwens gewoon mobiel tijdens de herstelperiode, want AutoRepairGroup.be heeft een uitgebreid wagenpark met vervangwagens. 

Krijg nu uw offerte op maat

Vlekkeloze service in heel België

 

Botste u met uw wagen ergens tegenaan? Is de lak verweerd na honderden ritten? Of stoort u zich elke keer weer aan die kras op de koffer? Hoe groot of klein uw carrosserieschade ook is, de AutoRepairGroup.be-experts herstellen uw auto weer in ere. Ons netwerk telt 16 vestigingen verspreid over België. Er is dus ook een in uw buurt, waar u ook bent. 

AutoRepairGroup.be: gegarandeerd goed

 

Dat u op onze medewerkers mag vertrouwen: daarvoor geeft AutoRepairGroup.be zijn woord. En als dat u niet overtuigt, doet onze garantie dat vast wel. Op grote herstellingen bieden wij u drie jaar garantie, volgens de Eurogarant-norm – hét kwaliteitslabel voor carrosserie. En voor de kleine herstellingen? Daarop krijgt u gewoon levenslang garantie.

AutoRepairGroup.be: duurzame herstelling van uw autoschade

Omdat wij ook nog vele generaties na u willen helpen, herstelt AutoRepairGroup.be uw wagen op milieuvriendelijke en duurzame wijze. Met ecologische materialen en lak op basis van water. En door alle restmaterialen en afval strikt te sorteren. Zo gaat u de baan op met een duurzaam herstelde wagen. En kunnen uw kinderen dat later ook doen.

Uw carrosserieschade herstellen?

Vraag nu uw offerte aan