Elektrische voertuigen

Elektrische voertuigen

Schade aan je elektrische wagen? Wij herstellen het!

Het herstelproces voor elektrische wagens is doorgaans complexer dan dat voor wagens met brandstofmotoren. Zo moeten bijvoorbeeld de batterijen van elektrische wagens eerst worden afgeschakeld. Dit vraagt een uiterste zorgvuldigheid en aandacht.

Bij AutoRepairGroup Carrosserie hebben we die zorgvuldigheid en aandacht volledig in de vingers. Dus heb je schade aan je elektrische wagen? Dan helpen wij je zonder horten en (stroom)stoten terug op weg!

Wij herstellen jouw elektrische wagen | AutoRepairGroup

Jouw elektrische wagen volledig hersteld én opgeladen

Bij AutoRepairGroup Carrosserie investeren we constant in de modernisatie van onze vestigingen. Zo hebben we aan al onze herstelcentra laadpalen geplaatst, een investering die zal helpen om onze klanten weer vlot, veilig én met een geladen batterij de baan op te sturen.

Tesla approved bodyshop
Schade aan je Tesla? AutoRepairGroup Carrosserie is een Tesla approved bodyshop. Wij herstellen je Tesla volgens de voorschriften van de constructeur.

High-tech tooling
Onze speciaal opgeleide techniekers werken steeds met moderne apparatuur en technieken. Je elektrische wagen is gegarandeerd in goede handen.

Inhouse expertise 
De wereld van elektrisch rijden evolueert constant. Daarom evolueren wij steeds mee en volgen we de ontwikkelingen in onze sector op de voet.

Erkende Tesla hersteller

Bij AutoRepairGroup Carrosserie beschikken we over verschillende Tesla approved bodyshops. In deze erkende vestigingen kunnen we jouw Tesla herstellen, volledig volgens de voorschriften van het merk zelf. Onze carrossiers in de vestigingen volgende hiervoor speciale opleidingen bij Tesla.

arg-carrossier-werkend-aan-tesla

Vlot, veilig en verantwoord weer de baan op?

Heb je schade aan je elektrische wagen? Dan zijn we nooit ver weg. Ontdek de locaties waar je ons kan vinden en maak jouw afspraak in het herstelpunt van je keuze.