Hagelschade

Hagelschade

Wij herstellen hagelschade aan je carrosserie

Moeder Natuur kan soms onverwacht haar grillen hebben. Dat ondervond je toen die korte maar krachtige hagelbui de carrosserie van je wagen veranderde in een maanlandschap.

Gelukkig kan je de kraters in je carrosserie terug laten omtoveren tot een strak en egaal koetswerk. Wij nemen je wagen graag onder handen en herstellen hagelschade tot in de kleinste details.

 

Hagelschade laten herstellen? | AutoRepairGroup

Hoe herstellen we hagelschade?

Hagel zorgt vaak niet alleen voor grote, maar ook tal van kleine deukjes die met het blote oog bijna niet zichtbaar zijn. Daarom gebruiken we speciale spiegels om je wagen helemaal te screenen en zelfs de kleinste beschadigingen op te sporen.

Heeft de hagel geen lakschade veroorzaakt? Dan kunnen we je carrosserie uitdeuken zonder dat je deze moet laten herspuiten. Moet de lak toch op sommige plaatsen bijgewerkt worden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.
 

  • Screening: we sporen alle beschadigingen en deukjes – zelfs de kleinste – op met speciale spiegels.
     
  • Uitdeuken: we deuken je carrosserie uit.
     
  • Herspuiten: we werken de lak van je wagen bij (indien nodig).

Hulp bij hagelcalamiteiten
Bij grote regionale hagelschade werken we steeds samen met een vaste partner en zetten we lokaal een hagelcentrum op. Zo geniet je een snelle opvolging.

Paintless Dent Repair
Is de lak van je wagen niet beschadigd? Dan kunnen we met speciale uitdeukapparatuur je carrosserie herstellen zonder dat deze herspoten moet worden.

Snelle service
Dankzij onze in-house apparatuur en specialisten kan je rekenen op een snelle service. De deuken in je wagen (en eventueel in je humeur) zijn zo weer hersteld.

Vlot, veilig en verantwoord weer de baan op?

Hagelschade aan je wagen? Maak dan een afspraak in één van onze vestigingen bij jou in de buurt. Wij deuken je carrosserie opnieuw uit en sturen je weer met een mooi en blinkend koetswerk de baan op.