Carrosserie van uw auto snel hersteld met AutoRepairGroup.be

Uw winkelwagentje ontsnapt éven aan uw aandacht. Resultaat? Een kleine deuk in de carrosserie van uw auto. AutoRepairGroup.be maakt vliegensvlug komaf met dat soort kleine beschadigingen. Want we herstellen in plaats van vervangen. En dat bespaart u tijd én geld.

U maakt zich zorgen om uw parkeersensoren, sensoren in uw spiegel of de radar in uw bumper? Hoeft niet. Bij AutoRepairGroup.be doen we altijd eerst een analyse van uw rijhulpsystemen, zodat we die indien nodig kunnen herkalibreren.

Smart repair

Vind een Service Center dichtbij jou

  • 14 Service Centers verspreid over heel België
  • Ruime openingsuren: van 7u30 tot 18u
  • 7 Tesla erkende herstelpunten

Kleine schade aan de carrosserie van uw auto duurzaam verholpen

Bij AutoRepairGroup.be verhelpen we kleine carrosserieschade razendsnel. En daarbij houden we het niet alleen op deuken:

  1. We werken krassen of lakschade bij: kleine beschadigingen* zo goed als onzichtbaar hersteld.
    * Dit verstaan we onder kleine beschadigingen: Soort Maximale beschadigde oppervlakte voor Express-herstellingen Hoekige deuken waarbij de lak al dan niet beschadigd is 1 paneel Ronde deuken met lakschade 1 paneel Ronde deuken zonder lakschade 15 cm doorsnee Heel oppervlakkige krassen die niet voelbaar zijn Volledige auto Voelbare krassen of vegen Volledige flank
  2. We polieren carrosserie: uw auto blinkt weer als nieuw.
  3. We herstellen koplampen: nieuwe coating voor bekraste of mat geworden koplampen.
  4. We repareren aluminium velgen: schade door wrijving met de stoeprand esthetisch weggewerkt.

Smart Repair: de carrosserie van uw auto snel en voordelig hersteld

Hoe het kan dat AutoRepairGroup.be uw carrosserie zo snel herstelt? We werken volgens de Smart Repair-techniek. Dat is goedkoper, sneller én beter voor het milieu. Bovendien geniet u van levenslange garantie op uw herstelling.

Uw rijhulpsystemen opnieuw gekalibreerd zodat u weer veilig de weg op kan

Systemen als parkeerhulp, automatische noodrem, dodehoekdetectie of adaptive cruise control werken met sensoren en camera’s. Die bevinden zich ook in de carrosserie, bijvoorbeeld aan de spiegel of in de bumper. Soms is dat zo goed als onzichtbaar.

Om ervoor te zorgen dat uw rijhulpsystemen goed blijven werken, doen we bij AutoRepairGroup.be altijd een analyse op voorhand. Zo detecteren we uw rijhulpsystemen en weten we of de beschadiging ook de sensoren geraakt heeft.

Na de herstelling herkalibreren we de rijhulpsystemen opnieuw indien nodig. AutoRepairGroup.be volgt hierbij steeds de recentste richtlijnen van uw autoconstructeur. Zo kan u straks weer veilig de weg op.

Carrosserie van uw auto snel herstellen? AutoRepairGroup.be

Er is steeds een AutoRepairGroup.be-center in uw buurtVraag eerst nog uw schadediagnose aan voor u in uw auto springt. Wij vertellen u dan of het inderdaad om kleine schade gaat. Bij grote schade staat uw AutoRepairGroup.be-center voor u klaar.

VRAAG NU UW OFFERTE AAN

Uw AutoRepairGroup.be-center is elke weekdag open van 8.30 tot 17.00 uur.


Lichte schade aan de carrosserie van uw auto? Laat hem herstellen bij AutoRepairGroup.be.