Laat de kapotte zijspiegel van uw auto vervangen bij AutoRepairGroup.be

Passeerde u met uw auto wat te dicht tegen een muur? Was uw geparkeerde wagen het slachtoffer van een hit-and-run? Uw zijspiegels zijn altijd de eerste die het moeten bekopen.

Is uw autospiegel kapot? Wacht dan niet om hem te laten herstellen of vervangen. Voor uw veiligheid én omdat het moet: in België zijn twee zijspiegels wettelijk verplicht.

Vind een Service Center dichtbij jou

 • 16 Service Centers verspreid over heel België
 • Ruime openingsuren: van 7u30 tot 18u
 • 7 Tesla erkende herstelpunten

Autospiegel herstellen: specialistenwerk

Gaat het om een lichte kras? Dan fiksen ze dat in een mum van tijd in een AutoRepairGroup.be Express center. Maar moet u de zijspiegel van uw auto vervangen? Rij dan rechtstreeks naar AutoRepairGroup.be.

Almaar meer autospiegels zijn uitgerust met:

 • elektrische bediening
 • verwarmingselementen om aandampen tegen te gaan
 • dodehoekvervormingen of -verklikkers
 • richtingaanwijzers

Wilt u dat al die snufjes feilloos blijven werken? Reken dan op vakmannen om de zijspiegel van uw auto te vervangen zoals het hoort. Zij doen sowieso een scan van uw auto om te analyseren waar de sensoren en camera’s van uw rijhulpsystemen zich bevinden. Na de herstelling kalibreren onze experts de systemen opnieuw indien nodig.

Opnieuw veilig de weg op, mét werkende rijhulpsystemen? Vraag snel uw offerte aan

Moet u snel weer de weg op? Geen probleem, want AutoRepairGroup.be geeft mobiliteitsgarantie: er staat een vervangwagen tot uw beschikking voor zolang het duurt om uw autospiegel te herstellen.

Wedden dat u terugkijkt op een aangename klantenervaring?

5 stappen om met zorg de zijspiegel van uw auto te vervangen

Om te garanderen dat u met een piekfijne nieuwe zijspiegel aan uw auto huiswaarts keert, volgen onze carrosseriespecialisten een strak plan:

 1. Ze doen een volledige analyse van mogelijke rijhulpsystemen. Zo bepalen ze de positie van sensoren, radar en camera’s.
 2. Ze demonteren minutieus de beschadigde spiegel.
 3. Ze spuiten de nieuwe spiegel in de juiste kleur, met watergedragen, milieuvriendelijke lak. Wees niet bang voor lelijke kleurverschillen met de rest van uw wagen, want AutoRepairGroup.be werkt met de modernste mengcabines.
 4. Ze plaatsen de nieuwe spiegel zoals het hoort – inclusief de elektronische aansluitingen. Vervolgens herkalibreren ze de rijhulpsystemen indien nodig. Zo kan u straks weer veilig de weg op.
 5. Ze maken het geheel brandschoon en controleren of alle bedieningen werken.
Spiegels vervangen

Vraag nu uw offerte aan

AutoRepairGroup.be beschikt over een nationaal netwerk van Service Centers. U hoeft dus nooit ver te rijden voor een nieuwe zijspiegel voor uw auto. Vraag nu uw offerte.
Uw AutoRepairGroup.be center is elke weekdag open van 7.30 tot 18.00 uur.

Laat de zijspiegel van uw auto vervangen door specialisten: ga langs bij AutoRepairGroup.be.