AutoRepairGroup.be: uw specialist voor grote autoschade

Toverde een hagelbui uw motorkap om tot een maanlandschap? Ontsiert een diepe kras de lak van uw auto? Dan gaat u zo snel mogelijk naar een betrouwbare carrosserie-service. Bij AutoRepairGroup.be bent u aan het juiste adres: wij lossen grote autoschade in een vingerknip op.

Grote autoschade? Ga naar AutoRepairGroup.be

AutoRepairGroup.be helpt u verder bij grote carrosserieherstellingen. Bijvoorbeeld door roest aangevreten plaatwerk dat moet worden vervangen. Of diepe deuken in het koetswerk van uw auto. We sturen u altijd zo snel mogelijk weer de baan op. Neemt de herstelling toch meerdere dagen in beslag? Dan kunt u gebruikmaken van een vervangwagen. Bij elk herstel van grote autoschade krijgt u drie jaar garantie.

Zo herstellen we de carrosserie van uw auto

Bij AutoRepairGroup.be vertrouwt u op 25 jaar expertise. Zo gaan we te werk bij grote autoschade:

  1. We doen een analysescan van uw auto en bepalen zo waar de sensoren, camera’s, radars... van uw rijhulpsystemen zich bevinden.
  2. We demonteren de beschadigde onderdelen.
  3. We deuken het plaatwerk uit of vervangen het.
  4. Als het nodig is, stellen we het voertuig opnieuw af naar de fabricagewaarden. Dat doen we met richtbanken en uitlijnapparatuur. Uw rijhulpsystemen worden indien nodig geherkalibreerd. AutoRepairGroup.be volgt hierbij steeds de recentste richtlijnen van uw autoconstructeur. Zo kan u straks weer veilig de weg op.
  5. We brengen uw auto of de wisselstukken naar de spuiterij. Daar plakken we alles af en voeren we de voorbewerkingen uit. Daarna brengen we de grondlak aan en spuiten we met lak op waterbasis.
  6. Verlaten het voertuig of de wisselstukken de spuiterij? Dan laten we ze drogen en monteren we de onderdelen.
  7. We maken uw auto schoon aan de binnen- en de buitenkant.
  8. We voeren nog een eindcontrole uit.

Hebt u vragen over de status van uw herstelling? Ga te rade bij een van onze medewerkers. Zij kunnen u op elk moment op de hoogte houden van de herstelwerken aan uw wagen.

Kleine autoschade?

Voor kleine, snelle herstellingen kunt u ook terecht in onze AutoRepairGroup.be-vestigingen. We zijn gespecialiseerd in herstellingen volgens de Smart Repair-techniek. Onze leuze: herstellen in plaats van te vervangen. Dat is goedkoper, en u krijgt een levenslange garantie.

Vraag uw schadediagnose aan

Niet zeker of het om grote of kleine autoschade gaat? Vraag uw expertise aan, en wij vertellen u bij wie u terechtkunt. Bij grote schade volgt dan een intakeafspraak voor een prijsopgave.

VRAAG UW SCHADEDIAGNOSE AAN.

Uw AutoRepairGroup.be-center is elke weekdag open van 7.30 tot 18.00 uur.

Grote autoschade laten herstellen? Snel naar AutoRepairGroup.be!