Carrosserie Genk

Een kleine of grote bluts in je carrosserie ? Bij AutoRepairGroup Carrosserie Genk herstellen we de schade zo snel mogelijk en houden we je mobiel met een vervangwagen. Zo kan jij gewoon verder met je dag. Of een blitzbezoekje brengen aan Bokrijk en de oude steenkoolmijnen in de buurt.

Onze carrosserie in Genk is tevens Tesla-gecertificeerd. Wij herstellen je Tesla volgens de voorschriften van de constructeur.

Centre de réparation Genk | AutoRepairGroup Carrosserie

Bosdel 50
3600 Genk
België

Carrosserie Genk
  is   momenteel gesloten
ma 7:30 - 18:00
di 7:30 - 18:00
wo 7:30 - 18:00
Do 7:30 - 18:00
Vr 7:30 - 18:00
Vervangwagen

Wi-Fi

Hoe bereik je onze carrosserie in Genk?

AutoRepairGroup Carrosserie Genk is ons belangrijkste herstelpunt in Limburg. Dankzij onze centrale ligging zijn we vlot bereikbaar vanuit alle richtingen. Dus ben je op zoek naar een carrosserie in de regio Genk, Hasselt, Diepenbeek en Zonhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze carrosserie is gelegen in de industriezone Genk-Zuid, vlak naast de Westerring (N76). Je kan ons herstelpunt het eenvoudigste bereiken via de Westerring, zowel vanuit het noorden (afslag Zuiderring gevolgd door afslag Bosdel op het rond punt) als het zuiden ( afslag N76e/Bosdel). Kom je vanuit het zuiden, dan kan je ons ook gemakkelijk via de Zuiderring bereiken.

Routebeschrijving

Maak je afspraak

Je wagen laten herstellen bij AutoRepairGroup Carrosserie Genk? Maak online je afspraak via onderstaande knop of plan telefonisch een moment in via het nummer 078 35 36 73.