AutoRepairGroup.be: feilloze service en dito vakmanschap

Je blijft vertrouwen op dezelfde feilloze service en ervaren medewerkers. En er is altijd een herstelcentrum in je buurt: AutoRepairGroup.be telt 16 herstelpunten waar je terechtkunt bij grote én kleine carrosserieschade.

Altijd een AutoRepairGroup.be in je buurt

Schram op je spiegel? Deuk in je koffer? Koers naar een van de 16 servicecenters in de buurt. Om je sneller te helpen, gaan we eerst na hoe groot de schade is.

Grote schade?

Krijg 3 jaar garantie volgens het Eurogarant-label. Kan je niet zonder je auto? We hebben een vervangwagen voor je klaarstaan.

Kleine schade?

We repareren je auto volgens de Smart Repair-methode: snel, voordelig en lief voor het milieu. Bovendien profiteer je van een levenslange garantie.

AutoRepairGroup.be: officieel Tesla Approved Body Shop

Ben je de trotse eigenaar van een Tesla? Dan geef je die niet graag uit handen. En al zeker niet aan iemand die er niets van kent. AutoRepairGroup.be repareert je auto met kennis van zaken. Want onze medewerkers gingen op training – en slaagden met glans. Daardoor zijn we nu officieel Tesla Approved Body Shop. 

VRAAG NU JE OFFERTE AAN

Blijf niet rondrijden met een beschadigde auto. Laat je carrosserie herstellen bij AutoRepairGroup.be. Vraag je offerte aan. Je AutoRepairGroup.be-center is elke weekdag open van 7u30 tot 18u.
Zoek het niet te ver: laat je carrosserie herstellen in je dichtstbijzijnde AutoRepairGroup.be.

Vind een Service Center dichtbij jou

  • 15 Service Centers verspreid over heel België
  • Ruime openingsuren: van 7u30 tot 18u
  • 7 Tesla erkende herstelpunten