Over AutoRepairGroup.be

Neemt een roestplek langzaamaan bezit van uw wagen? Liep uw wagen blutsen op bij een ongeval? Of zijn de velgen dringend aan vervanging toe? AutoRepairGroup.be neemt dit soort carrosserieschade – en meer – onder handen voor u. Zodat u naar huis rijdt met een wagen die recht uit de toonzaal lijkt te komen.

Herstelling én vervanging

AutoRepairGroup.be pakt elke herstelling zo duurzaam mogelijk aan. Valt een deuk of kras te herstellen zonder dat we een nieuw onderdeel moeten laten aanrukken? Dan kiezen we resoluut voor herstelling. Moet een volledige plaat uit uw koetswerk worden vervangen? Dan rekent u op onze uitgebreide voorraad aan reserveonderdelen.

Volgens de instructies van de constructeur

Het AutoRepairGroup.be-personeel weet exact hoe het uw wagen moet behandelen. Wij kennen voor elk merk en elk model de specifieke vereisten. En garanderen u dus dat de herstelling of vervanging volgens de originele norm gebeurt.

Ongeval gehad? Wij helpen u bij de afhandeling

Was uw wagen bij een ongeval betrokken? Geen zorgen, wij helpen u ook bij de administratieve kant van het verhaal. En adviseren u voor de invulling van het Europese aanrijdingsformulier en de schadeafhandeling.

Vind een Service Center dichtbij jou

  • 14 Service Centers verspreid over heel België
  • Ruime openingsuren: van 7u30 tot 18u
  • 7 Tesla erkende herstelpunten

Garantie

AutoRepairGroup.be is overtuigd van de expertise van zijn medewerkers. Zó overtuigd dat wij u drie jaar garantie bieden op grote herstellingen en levenslange garantie op kleine herstellingen.

Overtuigt AutoRepairGroup.be ook ú?

vraag nu uw offerte aan