AutoRepairGroup.be Wilrijk

Vandaag gesloten
Ter plaatse
  • Wifi
  • Fiets
  • Gratis vervangwagen

Waar vind ik AutoRepairGroup.be Wilrijk

AutoRepairGroup.be Wilrijk

Kom langs met uw wagen om autoschade piekfijn te laten herstellen. Deuken in de motorkap, krassen in de carrosserie, ernstige defecten, …? AutoRepairGroup.be Wilrijk herstelt uw carrosserie weer in ere. Zodat u opnieuw vlekkeloos de straat oprijdt.

AutoRepairGroup.be Wilrijk: vind vlot uw weg

AutoRepairGroup.be Wilrijk
Dynamicalaan 17
2610 Wilrijk 

Vanuit Breda (E19)

Volg de E19 tot in Antwerpen. Hou rechts aan bij de splitsing. Rij vervolgens verder op de A12/E19 en volg de borden Brussel/Mechelen/Boom/Wilrijk. Hou rechts aan en rij verder op de A12, richting Boom/Wilrijk. Hou op de brug rechts aan en neem na de brug de eerste afrit – N177/Boomsesteenweg. Sla de tweede straat rechts af: dit is de Dynamicalaan. Na 450 meter ziet u AutoRepairGroup.be Wilrijk aan uw linkerkant.

Vanuit Massenhoven (E313)

Volg de E313 tot de splitsing van de E19 richting Antwerpen. Hou bij de volgende splitsing links aan en volg E19 Brussel. Hou bij de daaropvolgende splitsing rechts aan en rij door op de A12/E19, volg de borden Brussel/Mechelen/Boom/Wilrijk. Hou rechts aan en rij door op de A12. Volg de borden Boom/Wilrijk. Hou op de brug rechts aan en neem na de brug de eerste afrit – N177/Boomsesteenweg. Sla de tweede straat rechts af: dit is de Dynamicalaan. Na 450 meter ziet u AutoRepairGroup.be Wilrijk aan uw linkerkant.

Vanuit Gent (E17)

Volg de E17 tot Antwerpen. Rij door de Kennedytunnel en neem erna onmiddellijk de eerste afrit. Volg de borden van de A12 richting Boom/Hoboken. Vervolg de weg naar de A112, rij door de tunnel tot op de brug. Hou weer rechts aan op de brug en neem na de brug de eerste afrit – N177/Boomsesteenweg. Sla de tweede straat rechts in: dit is de Dynamicalaan. Na 450 meter ziet u AutoRepairGroup.be Wilrijk aan uw linkerkant.

Vanuit Brussel (E19)

Volg de E19 richting Antwerpen/Mechelen tot afrit Wilrijk. Rij over de brug tot op het kruispunt A12 en rij daarna onder de brug door. Sla nu links af, richting Brussel, en volg de weg tot u aan een Q8-tankstation komt. Sla voorbij het Q8-station de tweede straat rechts in: dit is de Dynamicalaan. Na 450 meter ziet u AutoRepairGroup.be Wilrijk aan uw linkerkant.

  • Erkend carrosserie hersteller
  • AutoRepairGroup.be service en kwaliteit
  • Duidelijke prijsofferte