AutoRepairGroup.be Sint-Pieters-Leeuw

Vandaag gesloten
Ter plaatse
  • Wifi
  • Fiets
  • Gratis vervangwagen

Waar vind ik AutoRepairGroup.be Sint-Pieters-Leeuw

Voor Sint-Pieters-Leeuw en omstreken

Liep uw wagen blikschade op? En zoekt u iemand voor de herstelling van uw carrosserie in Sint-Pieters-Leeuw? Kom dan langs bij AutoRepairGroup.be Sint-Pieters-Leeuw. Ook wie schade heeft aan zijn carrosserie in Brussel, Halle of Anderlecht is bij ons aan het goede adres. Dit is de dichtstbijzijnde locatie voor uw wagen.

Vind vlot uw weg naar AutoRepairGroup.be Sint-Pieters-Leeuw

U vindt AutoRepairGroup.be Sint-Pieters-Leeuw terug in het voormalige gebouw van 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Vanuit Brussel-centrum

Komt u van de Bergensesteenweg (N6)?

Rij dan onder de ring (RO E19) door en volg de Bergensesteenweg richting Sint-Pieters-Leeuw. Sla na 1,2 kilometer, ter hoogte van C&A, rechtsaf, aan de verkeerslichten in de Albert Van Cotthemstraat. U ziet AutoRepairGroup.be na 400 meter op uw rechterkant.

Komt u van de Industrielaan?

Rij de ring (RO E19) op ter hoogte van afrit 17 en het kanaal richting Luik/Brussel/Antwerpen/Gent. Neem daarna meteen de afrit richting Sint-Pieters-Leeuw/Anderlecht (16). Sla aan de verkeerslichten linksaf, de Bergensesteenweg in (N6), richting Sint-Pieters-Leeuw. Sla na 1,2 kilometer, ter hoogte van C&A, rechtsaf, aan de verkeerslichten in de Albert Van Cotthemstraat. U ziet AutoRepairGroup.be na 400 meter op uw rechterkant.

Vanuit Brussel-Noord E19 (Groot-Bijgaarden/ Dilbeek/ Anderlecht)

Volg de ring (R0 E19) richting Bergen/Charleroi en sla ter hoogte van Cora af, richting Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf, de Bergensesteenweg richting Sint-Pieters-Leeuw in. Sla na 1,2 kilometer, ter hoogte van C&A, rechtsaf, aan de verkeerslichten in de Albert Van Cotthemstraat. U ziet AutoRepairGroup.be na 400 meter op uw rechterkant.

Vanuit Brussel-Zuid E19 (Woutersbrakel/ Beersel/ Drogenbos)

Volg de ring (RO E19), richting Luik/ Brussel/ Antwerpen/ Gent. Rij af aan afrit 16 (richting Sint-Pieters-Leeuw/Anderlecht). Sla aan de verkeerslichten linksaf, de Bergensesteenweg (N6, richting Sint-Pieters-Leeuw) in. Sla na 1,2 kilometer, ter hoogte van C&A, rechtsaf, aan de verkeerslichten in de Albert Van Cotthemstraat. U ziet AutoRepairGroup.be na 400 meter op uw rechterkant.

Vanuit Halle

Volg de Brusselsesteenweg – die later overgaat in de Bergensesteenweg. Sla ter hoogte van C&A linksaf, aan de verkeerslichten in de Albert Van Cotthemstraat. U ziet AutoRepairGroup.be na 400 meter op uw rechterkant.

  • Erkend carrosserie hersteller
  • AutoRepairGroup.be service en kwaliteit
  • Duidelijke prijsofferte