AutoRepairGroup.be Heverlee

Vandaag gesloten
Ter plaatse
  • Wifi
  • Fiets
  • Gratis vervangwagen

Waar vind ik AutoRepairGroup.be Heverlee

Vind vlot je weg naar AutoRepairGroup.be Heverlee 

Je kan ons vinden op de Neringenweg 44, makkelijk bereikbaar vanuit Leuven, Aarschot, Tienen en Haacht 

 

Naar AutoRepairGroup.be Heverlee vanuit Haacht. 

Neem de N21 vanuit Haacht richting Werchter/Aarschot. Ga na 3.7 km de Haachtsesteenweg af naar de N229 richting Rotselaar. Neem na 5,6km de oprit van de E314 richting Leuven en volg deze voor zo een 17,5 km. Blijf deze volgen tot aan het knooppunt Leuven, neem daar de oprit voor de E40 in de richting van Luik. Na 6,5km kan je afslag 23a Haasrode-Research nemen. Volg deze en neem bij de rotonde de eerste afslag. Na een 500m sla je, net na Yamazaki Mazak en net voor Officenter Leuven, links af naar de Neringenweg. Deze volg je tot aan het einde van de straat en sla je dan rechts af. Deze straat blijf je 350m volgen en sla je ,aan na Pirmatech en Rehau , de tweede straat linksaf.  Na 350m vind je AutoRepairGroup.be Heverlee aan je linkerzijde.  


Van Leuven naar AutoRepairGroup.be Heverlee. 

Ga de ring rond Leuven ( R23 ) op en blijf deze volgen tot aan het Sports Complex, Sportoase Philipssite. Rij daar de ring af richting de Geldenaaksebaan, sla hier af richting het Sports Complex en de Parkschool Leuven. Na 1 km sla je links af aan de KBC Heverlee en sla je weer meteen rechtsaf, de Geldenaaksebaan op. Als je deze voor 1,5 km blijft volgen kom je de oprit van de Meerdaalboslaan/N25 tegen, deze neem je in de richting van Zaventem, Brussel en Haasrode. Na 750-meter kan je rechtsafslaan, net na de Volvo Dealer Lacom en net voor de Yamazaki Mazak. Je volgt deze weg tot op het einde van straat en sla dan rechtsaf. De ambachtenlaan blijf je volgen tot aan de kleine tweede straat links net na Pirmatech & Rehau. Hier sla je in en volg je de Neringenweg. Na een 350 meter bereik je AutoRepairGroup.be Heverlee aan je linkerzijde.  


Vanuit Aarschot op zoek naar een oplossing voor schade aan uw carrosserie? Rij dan zo naar AutoRepairGroup.be Heverlee.  

Neem in Aarschot de Steenweg N223 richting de E314 (Brussel/Leuven). Blijf deze volgen to de oprit voor de E314, neem deze richting Brussel – Leuven. Na een 17,5km bereik je het knooppunt en blijf je links aanhouden richting Leuven. Deze volg je en zo kom je op de E40 op.  Na 6,5km Neem je afslag 23a Haasrode-Research en volg je tot aan de rotonde, neem daar de eerste afslag. Na een 500m sla je, net na Yamazaki Mazak en net voor Volvo Dealer Lacom, links af naar de Neringenweg. Deze volg je tot aan het einde van de straat en sla je dan rechts af. Deze straat blijf je 350m volgen en sla je ,aan na Pirmatech en Rehau , de tweede straat linksaf.  Na 350m vind je AutoRepairGroup.be Heverlee aan je linkerzijde.  


Schade aan je carrosserie in Tienen? Rep je dan naar AutoRepairGroup.be Heverlee. 

Neem in Tienen de N29 richting de E40. Neem de oprit van de E40 richting Brussel-Leuven en volg deze 15km tot aan de afrit 23-Waver. Neem hier de afrit en blijf hier rechts aanhouden om zo de N25 te bereiken. Na een 300m sla je, net na Yamazaki Mazak en net voor Volvo Dealer Lacom, links af naar de Neringenweg. Deze volg je tot aan het einde van de straat en sla je dan rechts af. Deze straat blijf je 350m volgen en sla je ,aan na Pirmatech en Rehau , de tweede straat linksaf.  Na 350m vind je AutoRepairGroup.be Heverlee aan je linkerzijde.  

  • Erkend carrosserie hersteller
  • AutoRepairGroup.be service en kwaliteit
  • Duidelijke prijsofferte