AutoRepairGroup.be Deurne

Vandaag gesloten
Ter plaatse
  • Wifi
  • Fiets
  • Gratis vervangwagen

Waar vind ik AutoRepairGroup.be Deurne

Service van de bovenste plank

Zit u met – al dan niet zware – autoschade in Deurne? Of hebt u een bluts in uw carrosserie in Schoten, Antwerpen of Berchem? Dan is AutoRepairGroup.be Deurne dé aangewezen plek om uw auto binnen te brengen. Vertrouw ons uw wagen toe voor een deskundige herstelling.

Vind vlot uw weg naar AutoRepairGroup.be Deurne

Santvoortbeeklaan 28/30
2100 Deurne

Vanuit Antwerpen (ring)

Volg de Antwerpse Ring richting Nederland. Neem afrit 2, richting Deurne, en sla aan het einde rechts af. Rij nu 1,9 kilometer, voorbij vier verkeerslichten. Neem voorbij het laatste verkeerslicht de tweede afslag links. Dit is de Santvoortbeeklaan. Rij het eerste kruispunt over. U ziet AutoRepairGroup.be Deurne aan uw rechterkant.

Vanuit Limburg (E313) richting Antwerpen

Neem afrit 18 (Wommelgem). Ga aan het einde van de afrit naar rechts, richting Deurne. Aan het derde verkeerslicht ziet u rechts Wijnegem Shopping Center en links Makro. Steek dat kruispunt over en rij aan de volgende verkeerslichten linksaf, de Merksemsebaan in. Voorbij het tweede verkeerslicht bent u in de Bisschoppenhoflaan. Rij nu ongeveer twee kilometer. En sla, net voorbij de Lidl, rechts af. Dit is de Santvoortbeeklaan. Rij het eerste kruispunt over. U ziet AutoRepairGroup.be Deurne aan uw rechterkant.

  • Erkend carrosserie hersteller
  • AutoRepairGroup.be service en kwaliteit
  • Duidelijke prijsofferte