Experts in carrosserie

Met meer dan 25 jaar ervaring en de nieuwste technieken is AutoRepairGroup.be hét carrosserieherstellingsbedrijf voor uw auto. We pakken schade aan uw auto doeltreffend en duurzaam aan. Onze missie? U snel weer de baan op sturen met een auto die als nieuw is. Zeven redenen om voor AutoRepairGroup.be te kiezen!

1. Kleine en grote schade

We helpen u zo snel mogelijk weer op weg. U kan bij ons terecht voor de herstellen van grote en kleine schade in onze AutoRepairGroup.be vestigingen.

2. Altijd garantie

We repareren uw auto met de nieuwste technologie. En u krijgt altijd garantie.

3. Altijd mobiel

Een herstelling in uw AutoRepairGroup.be neemt maar een paar uur in beslag. Toch hoeft u niet per se te blijven wachten: met een van onze fietsen trekt u er zo op uit. Grotere herstellingen bij AutoRepairGroup.be hebben wat meer tijd nodig. Maar wees gerust: u geraakt altijd op uw bestemming dankzij onze vervangwagens.

4. Altijd in uw buurt

Met 16 AutoRepairGroup.be Service Centers, is er altijd wel een herstelpunt in uw buurt.

5. Label Duurzaam Repareren

AutoRepairGroup.be geeft om het milieu. Daarom doen we er alles aan om zo groen mogelijk te herstellen. Die inspanningen lonen: we kregen als eerste grote netwerk in België het label Duurzaam Repareren.

6. 25+ jaar ervaring

Uw auto is bij AutoRepairGroup.be in deskundige handen – we hebben niet voor niets al 25+ jaar ervaring. U bent zeker van de efficiëntste technieken en de nieuwste technologie. Ontdek onze methodes.

7. Altijd veilig de weg op dankzij onze expertise in herkalibratie

We doen altijd een check-up van uw rijhulpsystemen zoals parkeerhulp, lane assist of cruise control. Indien nodig herkalibreren we uw rijhulpsystemen. AutoRepairGroup.be volgt hierbij steeds de recentste richtlijnen van uw autoconstructeur.
Zo kan u straks weer veilig de weg op 

Zelf de service van AutoRepairGroup.be ervaren?

VRAAG NU UW OFFERTE AAN