Historie

AutoRepairGroup.be maakt deel uit van Standard Investment. AutoRepairGroup.be is Belgisch marktleider op vlak van herstelling en vervanging van carrosserie schade. 

Stevige AutoRepairGroup-fundamenten

AutoRepairGroup.be ziet in 2005 het levenslicht in België als onderdeel van de Athlon Insurance Group. In 2016 wordt AutoRepairGroup.be (toen genaamd CARe) onderdeel van Carglass en maakt het bedrijf stappen op trefzekere technologie, uitmuntende opleidingen en piekfijne service. In 2021 wordt AutoRepairGroup.be (voorheen Carglass Carrosserie) overgenomen door Standard Investment en gaat het bedrijf in deze partnership een toekomst tegemoet met focus op de klant en het grijpen van (technologische) kansen in de markt.

Extra dimensie

In 2021 voegt Standard Investment een mooie business toe aan zijn portfolio. Ook na de overname van Carglass Carrosserie, een gevestigde naam in de carrosseriescène, en onder de nieuwe naam AutoRepairgroup.be, blijft het u herstellingen van kleine en grote carrosserieschade aanbieden. En dat in 16 vestigingen over het hele land. U rekent op de verregaande service die u bij AutoRepairGroup.be gewoon bent. En u vertrouwt blindelings op de jarenlange ervaring van het voormalige Carglass Carrosserie-personeel. Wij zullen ons blijven inzetten voor uw wagen in topvorm. 

Wilt u uw carrosserieschade laten aanpakken?

vraag nu uw offerte aan