AutoRepairGroup.be: duurzaam resultaat met kwaliteitsmethodes

Bij AutoRepairGroup.be bouwt u op 25 jaar ervaring. Onze specialisten scholen zich regelmatig bij. Ze volgen de nieuwste methodes nauwgezet op. En passen de laatste technieken vlotjes toe. Een overzicht: 

Polijsten: diepere krassen weg uit uw lak

Is dat ‘krasje’ op uw auto eerder een diepe kras? Laat hem dan polijsten. Daarbij gaan we een stapje verder dan simoniseren: we verwijderen een heel klein deeltje van de bovenste laklaag. Daardoor zijn de krasjes helemaal verdwenen. En blinkt uw auto weer als nieuw. Bekijk wat we doen om uw auto te polijsten.

Auto polijsten

Smart Repair: uw auto snel en goedkoop hersteld

Smart Repair is een methode die we toepassen op kleine schadegevallen. We herstellen uw auto dan, in plaats van onderdelen te vervangen. Dat is sneller, goedkoper en lief voor het milieu. Bovendien blijft het resultaat hetzelfde: uw auto ziet er weer uit als nieuw. Lees meer over Smart Repair.

Spot Repair: kleine deuken en schrammen proper weggewerkt

Spot Repair is een van de Smart Repair-methodes. We passen ze toe op kleine deuken en schrammen in de carrosserie van uw wagen. Die werken we weg door ze op te vullen met een speciale lak. Die heeft exact dezelfde kleur als de rest van uw auto. Hoe we u dat garanderen? We stellen onze lak en verf zelf samen. Verdiep u in Spot Repair.

Ontdek het zelf: vraag uw offerte aan

Benieuwd naar onze methodes? Ervaar ze zelf. Vraag uw expertise aan en kom langs in een van onze AutoRepairGroup.be-centers

Vraag nu uw offerte aan

Kies voor een carrosseriespecialist die meegaat met zijn tijd: breng uw auto nu binnen.