Wat te doen bij autoschade: stappenplan

Schade aan uw auto! Wat nu? Bleef u ergens haperen met uw wagen of raakte uw carrosserie tijdens een ongeval beschadigd? Volg dan deze stappen om de schade snel hersteld te zien.

1. Meld de schade bij uw verzekeraar

Bel uw verzekeringsmaatschappij of -makelaar op. Breng hem op de hoogte van de schade en vermeld dat u die laat herstellen bij AutoRepairGroup.be. Is uw autoschade het gevolg van een ongeval? Vul dan ook het Europees aanrijdingsformulier in. Weet u niet hoe dat moet? Geen zorgen, wij helpen u graag bij:

  • het invullen van het aanrijdingsformulier
  • de administratieve follow-up met uw verzekeraar

2. Neem contact op met AutoRepairGroup.be

Maak online een afspraak voor een schadediagnose van de schade aan uw voertuig bij de dichtstbijzijnde vestiging van AutoRepairGroup.be. Of bel of mail ons.

3. Laat de schade aan uw voertuig analyseren

Wanneer u aanklopt bij AutoRepairGroup.be om de schade aan uw auto te herstellen, maken wij een volledig dossier op. Daarin noteren we alle autoschade en documenteren we die met digitale foto’s.

4. Leg een afspraak vast voor de herstelling

Wanneer we de autoschade inspecteren, geven we u meteen ook een afspraak om die te laten herstellen. Indien nodig herstellen we de schade al gedeeltelijk ter plaatse, zodat u weer veilig de weg op kunt. AutoRepairGroup.be beschikt trouwens over een wagenpark met vervangwagens, zodat u ook tijdens de herstelling van uw eigen wagen mobiel blijft.

Na de expertise bestelt AutoRepairGroup.be de onderdelen die nodig zijn om de schade aan uw auto te herstellen. Wij maken daarvan een nauwkeurige planning op. En stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk uw wagen terug te bezorgen.

5. Autoschade hersteld? Kom uw wagen ophalen

Wanneer u uw wagen binnenbrengt, geeft AutoRepairGroup.be u meteen een vooropgestelde datum voor de reparatie. Verandert er iets in de planning? Dan nemen wij sowieso contact met u op. Ook wanneer uw wagen klaar is, geven wij u een seintje. En maken we een afspraak met u om de auto te komen ophalen.

Alle stappen helder voor ogen? Vraag dan nu uw offerte aan.

Vind een Service Center dichtbij jou

  • 14 Service Centers verspreid over heel België
  • Ruime openingsuren: van 7u30 tot 18u
  • 7 Tesla erkende herstelpunten