Laat uw koplampen polijsten en herstellen bij AutoRepairGroup.be

Netjes én veilig de weg op? Dat kan alleen met glimmende en stralende koplampen. Dubbel jammer dat uw voorlichten na verloop van tijd veel van hun uitstraling verliezen. Het goede nieuws? Uw autolampen vervangen is meestal niet nodig. Laat uw doffe koplampen herstellen in een AutoRepairGroup.be-center. Zo bespaart u tijd én geld.

Waarom uw koplampen polijsten?

Uw koplampen zijn bedekt met een coating: een dunne film die het kunststof oppervlak beschermt. Jammer genoeg zorgen het zonlicht en verontreiniging ervoor dat die beetje bij beetje verdwijnt.

Gevolg: krasjes, matte plekken en roestvorming. Niet mooi en vooral: niet veilig. Laat tijdig uw doffe koplampen herstellen om ervoor te zorgen dat u ziet én wordt gezien!

Laat uw koplampen polijsten terwijl u wacht

In het AutoRepairGroup.be-center vervangen ze u koplamp niet – daarvoor rijdt u naar AutoRepairGroup.be. Maar vervanging is doorgaans ook niet nodig. Zeker omdat het goedkoper, milieuvriendelijker én bijna net zo snel is om uw koplampen te polijsten.
En terwijl wij uw koplampen herstellen, leest u de krant, surft u op de golven van onze razendsnelle wifi of pakt u een van onze fietsen om snel een paar boodschappen te doen.

Vraag nu uw offerte aan

Bij AutoRepairGroup.be duurt het maar even om uw koplampen te polijsten of te herstellen. Vraag nu uw offerte aan.
Uw AutoRepairGroup.be-center is elke weekdag open van 7.30 tot 18.00 uur.

Laat uw koplampen polijsten of herstellen door specialisten: ga langs bij AutoRepairGroup.be.