Laat uw velgen herstellen bij AutoRepairGroup.be

Schuurde u bij het parkeren tegen de stoeprand? Of merkte u een roestlaagje op aan uw velgen? Herstellen is een goedkope, snelle en milieuvriendelijke oplossing om uw velgen te laten opknappen. Zo blijft uw auto intact – net zoals zijn verkoopwaarde. Gaat het om een eenkleurige aluminium velg en is er géén vervorming? Dan is de reparatie van uw velgen in een mum van tijd gefikst in een AutoRepairGroup.be center.

Velgen herstellen én herspuiten

Schade aan uw velgen? Reparatie is goedkoper dan vervanging. Onze carrosseriespecialisten rechten eerst een eventuele deuk. Daarna zullen ze de velgen herspuiten zodat die er weer als nieuw uitzien.

Hoelang het duurt om uw velgen te laten opknappen? Bekijk even de schade:

  • Gaat het om een eenkleurige aluminium velg (geen diamond cut)?
  • Is de velg niet vervormd?

Maak een afspraak bij een AutoRepairGroup.be center. Daar herstellen ze uw velgen in een vingerknip. En wat doet ú ondertussen? U drinkt bij ons een kopje koffie en leest de krant. Of u doet even boodschappen met een van onze fietsen.

Velgen laten spuiten in elke kleur

Laat u maar één van uw velgen lakken? Geen nood: dan ziet die er net uit als de andere. Want onze specialisten zijn uitzonderlijk sterk in kleur. Ze werken met de modernste verf- en mengmachines op de markt. En stellen daarmee alle bestaande lakkleuren samen: de originele óf nieuwe kleur die u zelf kiest.

Vraag nu uw offerte aan

Bij AutoRepairGroup.be repareren we uw velgen terwijl u wacht. Ook kan u hier terecht om grotere carrosserieschade aan te pakken. Vraag nu uw offerte.

Uw AutoRepairGroup.be center is elke weekdag open van 7.30 tot 18.00 uur.

Laat uw velgen herstellen door specialisten: ga langs bij AutoRepairGroup.be.