Autolak herstellen? Klaar in een mum van tijd

Lakschade aan uw auto? Laat het uw dag niet vergallen. Bij een AutoRepairGroup.be-center bent u er in een mum van tijd van verlost. We werken de kras of lakschade bij terwijl u de krant doorneemt en een kopje koffie drinkt. Daarna is uw auto weer zo goed als nieuw.

Vind een Service Center dichtbij jou

  • 14 Service Centers verspreid over heel België
  • Ruime openingsuren: van 7u30 tot 18u
  • 7 Tesla erkende herstelpunten

Autolak snel hersteld: aangenaam wachten

In het AutoRepairGroup.be-center laat u kleine herstellingen uitvoeren in een mum van tijd. Terwijl wij uw autolak herstellen, leest u de krant of surft u op ons wifinetwerk. Hebt u nog een afspraak? Met een van onze fietsen bent u er zo.

Smart Repair: kleine beschadigingen autolak snel hersteld

Raakte uw autodeur per ongeluk de muur? Of schraapte u met uw bumper over de stoeprand? Met onze Smart Repair-technologie is de lakschade aan uw auto snel hersteld, en dat tegen de beste prijs. Ook krassen verwijderen kan daardoor in een mum van tijd kwalitatief uitgevoerd worden.

Smart Repair is goedkoper en milieuvriendelijker dan vervangen. En toch boet u niet in aan kwaliteit. Want we werken met de nieuwste technologieën en de beste vakmensen.

Wat met sensoren en camera’s in de carrosserie?

Heel wat auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met rijhulpsystemen zoals parkeerhulp, dodehoekherkenning of adaptive cruise control.

Voor we uw auto opnieuw lakken, is het van belang de plaats van alle sensoren, radars, camera’s te kennen. Daarom doen we bij elke auto die binnenkomt eerst een prescan van de rijhulpsystemen.

Na het lakken doen we opnieuw een scan om te controleren of alle systemen nog goed werken. Indien nodig, herkalibreren we uw rijhulpsystemen volgens de recentste richtlijnen van de autoconstructeurs. Zo bent u zeker dat uw rijhulpsystemen werken zoals voorheen. En kan u weer veilig de weg op.

Autolak herstellen? Vraag nu uw offerte aan

Lakschade aan uw auto herstellen we snel en goedkoop. Vraag nu uw offerte aan bij een AutoRepairGroup.be.

Vraag nu uw offerte aan.

Uw AutoRepairGroup.be-center is elke weekdag open van 8.30 tot 17.00 uur.

Uw autolak herstellen? Neem nu contact op met ons.