Snel krassen verwijderen van uw auto met Smart Repair

Krassen zijn zowat de grootste vrees van iedere auto-eigenaar – dus doet u er alles aan om die te vermijden. Toch pech gehad? AutoRepairGroup.be laat uw wagen snel weer schitteren als nieuw. In een paar uur verwijderen we met Smart Repair lichte krassen van uw auto.

Diepe kras op uw auto verwijderen? Snel naar 

AutoRepairGroup.be

Klein krasje op uw auto? AutoRepairGroup.be werkt het professioneel weg. We werken volgens de Smart Repair-methode: herstellen in plaats van vervangen. Dat scheelt u een stevige duit. En kost minder tijd: in een paar uur bent u weer op de baan.

Maar wat zijn de kosten om de krassen op uw auto te laten wegwerken? Aangezien herstellingen kunnen gaan van het lakken van uw volledige autodeur tot het herstellen van krassen op uw bumper, is de prijs afhankelijk van het type herstelling en de ernst van het probleem. Gaat het om diepe of lichte krassen? Moet er één kras weggewerkt worden of gaat het om meerdere krassen? Wij bieden u voor eender welke situatie een topservice.

Bovendien helpen wij u niet alleen met het verwijderen van krassen. Ook voor andere lakschade herstellingen kan u bij ons terecht.

KRIJG NU UW PERSOONLIJKE OFFERTE

Krassen verwijderd van uw auto in een mum van tijd

Om krassen in uw auto snel en voordelig weg te werken, doen we aan Spot Repair. Dat is een snelle, professionele en goedkope Smart repair techniek waarbij we schrammetjes of deukjes opvullen met een speciale lak. Die heeft dezelfde kleur als de carrosserie van uw wagen dus u hoeft dus niet te vrezen 

voor kleurverschillen. Bovendien hoeven we het beschadigde onderdeel niet te demonteren of overspuiten. Daardoor bespaart u tijd én geld.

VRAAG NU UW OFFERTE AAN.

Uw AutoRepairGroup.be-center is elke weekdag open van 07.30 tot 18.00 uur.

Laat krassen uw auto niet langer ontsieren: vraag snel uw offerte aan