Laat de motorkap van uw auto vervangen of herstellen bij AutoRepairGroup.be

Kleine aanrijding gehad? Hevige hagelschade geleden? Uw motorkap is een van de kwetsbaarste onderdelen van uw carrosserie. Vaak is de schade nog te herstellen. En is uw motorkap vervangen echt de enige optie? Geen nood: in uw AutoRepairGroup.be-center in uw buurt rekent u op 25 jaar expertise en torenhoge kwaliteitseisen.

Zo vervangen of herstellen we de motorkap van uw auto

Uw motorkap beschermt het hart van uw wagen. Een herstelling of vervanging moet dan ook góéd gebeuren. Daarom doorlopen onze carrosseriespecialisten een proces dat niets aan het toeval overlaat:

  1. Ze demonteren zorgvuldig de auto-motorkap met alle onderdelen.
  2. Is de motorkap van uw auto nog te redden? Dan deuken ze die netjes uit.
  3. Ze spuiten een watergedragen, milieuvriendelijke lak in precies de juiste kleur. Dankzij de modernste mengcabines zijn kleurverschillen uitgesloten.
  4. Ze monteren de herstelde of nieuwe motorkap op uw auto.
  5. Ze maken alles schoon en voeren een eindcontrole uit.

Een nieuwe motorkap voor uw auto, mobiliteitsgarantie voor u

U merkt het: een motorkap vervangen of herstellen is niet in een uurtje gebeurd. Reken voor alle zekerheid op een paar dagen. Toch bent u al die tijd niet aan uw huis gekluisterd. Want AutoRepairGroup.be stelt u een vervangwagen ter beschikking voor zolang de herstelling of vervanging duurt.

Vraag nu uw offerte

AutoRepairGroup.be beschikt over een nationaal netwerk van filialen. U hoeft dus nooit ver te rijden voor een nieuwe motorkap voor uw auto. Vraag nu uw offerte.
Uw AutoRepairGroup.be-center is elke weekdag open van 7.30 tot 18.00 uur.

Laat de motorkap van uw auto vervangen of herstellen door specialisten: ga langs bij AutoRepairGroup.be.