Laat uw auto spuiten bij AutoRepairGroup.be

Liep u lakschade op? Laat onderdelen van uw auto herspuiten in een AutoRepairGroup.be-filiaal in uw buurt. En het lijkt alsof u in een gloednieuwe wagen stapt.

Uw auto heeft rijhulpsystemen, zoals parkeersensoren of adaptive cruise control? Geen enkel probleem. Wij doen altijd een scan vooraf zodat we de sensoren kunnen lokaliseren én achteraf kalibreren indien nodig.


Vind een Service Center dichtbij jou

  • 15 Service Centers verspreid over heel België
  • Ruime openingsuren: van 7u30 tot 18u
  • 7 Tesla erkende herstelpunten

AutoRepairGroup.be: sterk in kleur

Uw auto is als uw woonkamer: een nieuw kleurtje laat u het best over aan een vakman. Van de AutoRepairGroup.be specialisten weet u dat ze de delen van uw auto overspuiten volgens de regels van de kunst. Omdat ze met de modernste verf- en mengcabines werken, mengen ze exact de kleuren die u voor uw auto in gedachten hebt. En brengen ze die perfect gelijkmatig aan – voor een vlekkeloos resultaat.

Auto spuiten in zes stappen

Hoe gaan we te werk als we uw auto herspuiten? Altijd volgens een strikt stramien dat topkwaliteit garandeert:

  1. We doen een volledige analysescan van uw auto om de rijhulpsystemen te detecteren.
  2. We bepalen de exacte kleur van uw auto.
  3. We plakken uw wagen netjes af, zodat we alleen de gewenste onderdelen van uw auto kleuren.
  4. We bereiden uw auto voor en brengen een grondlak aan. Zo vullen we kleine krasjes op en beschermen we uw auto extra tegen roest.
  5. Daarna gaan we de onderdelen van uw auto spuiten met milieuvriendelijke watergedragen lak.
  6. Ten slotte controleren we grondig het eindresultaat. Indien nodig voeren we een herkalibratie uit van uw rijhulpsystemen. Zo kan u straks weer veilig de weg op.

Wat met sensoren en camera’s in de carrosserie?

Heel wat auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met rijhulpsystemen zoals parkeerhulp, dodehoekherkenning of adaptive cruise control. Voor we uw auto opnieuw lakken, is het van belang de plaats van alle sensoren, radars, camera’s te kennen. Daarom doen we bij elke auto die binnenkomt eerst een scan van de rijhulpsystemen.
Indien nodig, herkalibreren we uw rijhulpsystemen. AutoRepairGroup.be volgt hierbij steeds de recentste richtlijnen van uw autoconstructeur.
Zo kan u straks weer veilig de weg op.

Opnieuw veilig de weg op, mét werkende rijhulpsystemen? Vraag snel uw offerte aan

Uw auto laten spuiten mét mobiliteitsgarantie

Laat u onderdelen van uw auto overspuiten bij AutoRepairGroup.be? Dan hoeft u geen dag of langer thuis te zitten. Want in alle AutoRepairGroup.be-centers staan vervangwagens tot uw beschikking.

Vraag nu uw offerte aan

AutoRepairGroup.be kleurt uw auto met kwaliteits- én mobiliteitsgarantie. Benieuwd naar uw autospuiterij-prijs? Bel ons op het nummer 078 35 36 88. Uw AutoRepairGroup.be-center is elke weekdag open van 7.30 tot 18.00 uur. Opgelet: het volledig herspuiten van uw wagen is een service die AutoRepairGroup.be niet aanbiedt. Het herspuiten van aparte onderdelen is nog steeds mogelijk.
Laat uw auto spuiten door vakmannen: ga langs bij AutoRepairGroup.be.