Schade aan uw auto? Profiteer van onze expertise

Schram op uw auto? Deuk in de motorkap? Bij AutoRepairGroup.be laat u uw auto-carrosserie snel herstellen. U vertrouwt op expertise in verschillende domeinen. En gaat daarna onbezorgd weer de baan op.

Grote of kleine schade aan uw auto?

Is uw auto-carrosserie beschadigd? Wij helpen u graag in de dichtstbijzijnde AutoRepairGroup.be vestiging voor grote en kleine carrosserieschade. Aan de hand van een schadediagnose stellen wij vast of het om een groot of klein schadegeval gaat:

  • kleine schade auto (bijvoorbeeld bekraste of matte koplampen, krassen in uw velgen, lakschade aan uw carrosserie, …)
  • grote schade auto (bijvoorbeeld hagelschade, diepe krassen in uw carrosserie, ernstige roestschade, …)

Wat kan u verwachten?

  • 3 jaar garantie bij grote schade, levenslang bij kleine
  • 25 jaar expertise
  • snel weer op weg
  • vervangwagen bij grotere herstellingen

Autoschade snel hersteld

Grote of kleine carrosserieschade, uw AutoRepairGroup.be-specialist weet er raad mee. Hij is gespecialiseerd in carrosserieherstellingen en werkt met de modernste technieken. Laat u bijvoorbeeld uw lak bijwerken? Dan hoeft u niet te vrezen voor kleurverschillen. Want we werken met de beste verf- en mengcabines op de markt. Zo stellen we de lakkleur minutieus af op die van uw auto.

Heeft u rijhulpsystemen? Dankzij onze expertise in herkalibratie gaat u straks veilig terug de weg op

Systemen als parkeerhulp, automatische noodrem, dodehoekdetectie of adaptive cruise control werken met sensoren en camera’s. Die bevinden zich ook in de carrosserie, bijvoorbeeld aan de spiegel of in de bumper. Soms is dat zo goed als onzichtbaar. Bij AutoRepairGroup.be doen we op voorhand dan ook altijd een analyse van uw wagen. Zo detecteren we uw rijhulpsystemen en weten we of de beschadiging ook de sensoren geraakt heeft. Een kleine beschadiging of afwijking aan die sensoren heeft grote gevolgen voor de werking van de rijhulpsystemen. Daarom herkalibreren we de rijhulpsystemen na de herstelling indien nodig. AutoRepairGroup.be volgt hierbij steeds de recentste richtlijnen van uw autoconstructeur.

Zo kan u straks weer veilig de weg op.

Schade aan uw auto? Vraag nu uw offerte aan

De AutoRepairGroup.be-centra zitten verspreid over het hele land. Er is er altijd wel eentje in de buurtVraag nu uw offerte aan.

Uw AutoRepairGroup.be-center is elke weekdag open van 7.30 tot 18.00 uur.

Laat schade aan uw auto snel herstellen: ga langs bij AutoRepairGroup.be.

Vind een Service Center dichtbij jou

  • 14 Service Centers verspreid over heel België
  • Ruime openingsuren: van 7u30 tot 18u
  • 7 Tesla erkende herstelpunten